I det fynske folks tjeneste

OB vinder for første gang siden marts

OB havde problemer med Viborg undervejs, men fynboerne vandt 4-2 og fik sin første sejr i 11 superligakampe.

Baskhim Kadrii scorede to gange, inden han måtte skiftes ud med en skade.

Når man skal have sin første sejr i Superligaen siden marts, så kan man ikke forvente at komme nemt til den. Det måtte OB søndag eftermiddag konstatere, da det hele endte med en 4-2-sejr over Viborg på Tre-For Park i Odense.

Forinden havde det ustabile OB-mandskab dog været humørkurven igennem et par gange.

Det hele startede lyserødt med to mål af Bashkim Kadrii på to minutter midt i første halvleg.

Men kort efter måtte den offensive spiller udgå med en knæskade, efter at han i løbet af halvlegen havde forladt banen hele tre gange for at få behandling.

Udskiftningen af formstærke Kadrii gjorde et eller andet ved fynboerne, som Viborg med det samme udnyttede.

Gæsterne havde ellers ikke været meget værd indtil det 44. minut, hvor Mikkel Rask steg til vejrs og let headede en reducering til 1-2 i mål.

Pludselig blev OB's mål til et skydetelt i minutterne indtil pausen, uden at det dog lykkedes at score yderligere for oprykkerne.

Udviklingen viste et klart billede af et OB-hold, der er fyldt med gode spillere, men for tiden har meget svært ved at tackle den mindste modgang.

OB-træner Troels Bech fik dog talt holdet til fornuft i pausen, og mål af Emil Larsen og Rasmus Falk midt i anden halvleg lukkede kampen.

Viborg-profilen Thomas Dalgaard reducerede til slutresultatet 2-4 i slutminutterne.

Viborg havde måske kalkuleret med et nederlag, men kan med rette føle sig en smule snydt ved Kadriis mål til 2-0. Backen Christopher Poulsen blev stemplet voldsomt over foden af netop Kadrii i opspillet til scoringen.

Og da Poulsen skulle have dækket Kadrii op i den efterfølgende aktion, havde OB-spilleren noget bedre arbejdsvilkår til at udføre en i øvrigt flot helflugter, mens Poulsen lå på græsset og ømmede sig.