OB'er efter 0-2 i Esbjerg: Vi forfalder til lange bolde

OB kunne ikke overføre arbejdet fra træningen til kampen mod Esbjerg, mente Lasse Kryger efter 0-2 til Esbjerg

OB var mandag aften på besøg i Esbjerg, og det gav ikke det udbytte, man havde håbet på. Fynboerne måtte indkassere et 0-2-nederlag til et hurtigere og bedre spillende Esbjerg-hold.

OB-spilleren Lasse Kryger mente efter kampen, at der ingen fremgang var at spore.

- Vi spillede meget ustabilt, og det kneb med at få arbejdet fra træningsbanen ud på banen. Vi røg for ofte tilbage til bare at sparke en lang bold frem i banen, siger Lasse Kryger.

OB's forsvarsspiller Lasse Nielsen erkendte efter kampen, at OB havde det svært med Esbjergs omstillinger, selvom det var noget, holdet var meget bevidst om allerede før kampen.

- Vi vidste, at Esbjerg ville være farlige på omstillingerne, og vi havde talt om det før kampen. Af den grund var det også ærgerligt, at de endte med at komme foran på et straffespark, hvor de fangede os højt på banen med en omstilling, siger Lasse Nielsen.

OBs nye cheftræner Ove Pedersen stod efter kampen med en blandet følelse. Den rutinerede træner erkendte nederlaget, men havde samtidig en fornemmelse af, der var noget at komme efter rent pointmæssigt.

- Indtil Esbjergs første mål var jeg sikker på, vi ville komme ind i kampen, men vi traf nogle forkerte valg på nogle forkerte tidspunkter, og derfor endte vi med at tabe kampen.

Ove Pedersen og OB er efter en tredjedel af sæsonen placeret under nedrykningsstregen. Fynboernes næste opgave er på udebane, hvor Randers tager imod.