I det fynske folks tjeneste

OB'er efter pokalsejr: Fansene gearede os op

OB er sikkert videre i pokalturneringen efter 4-0 over Vejle.

Foto: Scanpix/ Keld Navntoft

I DBU Pokalens anden runde gæstede OB 1. divisionsklubben Vejle.

Her kunne det undertippede hjemmehold ikke drille gæsterne fra Alka Superligaen. OB sejrede sikkert med 4-0 efter to mål på hver side af pausen.

Svenske Rasmus Jönsson blev dobbelt målscorer i opgøret, og derudover kom Rasmus Festersen og Thomas Mikkelsen også på tavlen i den sikre sejr.

- Det er en rigtig god følelse for både mig og hele holdet, at vi fik scoret nogle mål og fik en god fornemmelse efter nogle kampe, hvor vi har manglet den sidste kvalitet.
Det er altid vigtigt for en offensivspiller at få scoret mål, og det giver selvtillid, hvilket jeg også fornemmede på den anden scoring, hvor jeg havde troen på, at den skulle jeg sparke ind.

-Jeg har aldrig været den, der sparkede hårdest, men jeg har mere levet på min præcision og på at komme til afslutningerne de rigtige steder. Så jeg er bare glad for og tilfreds med at se dem gå ind. Fansene betyder utroligt meget i en kamp som denne, når man tager på udebane og alligevel føler så stærkt et rygstød. Fansene var helt fantastiske i dag, og vi kan kun drømme om, at det bliver på samme måde på lørdag i Parken, siger Rasmus Jönsson til OB.dk.

Og netop de fynske fans får ros fra OB's spillere.

- Det var fantastisk med så god en opbakning fra fansene som her til aften. Det skal de have stor tak for, og det tror jeg også, at hele holdet er enig med mig i, når jeg siger, at det var dejligt med støtten. Man kan mærke det inde på banen. De synger nærmest hele kampen, og det gearer os op, fortæller Jacob Barrett Laursen til OB.dk. 

 I onsdagens øvrige pokalkampe blev det blandt andet til en flot 2-0-sejr til Vendsyssel FF, der havde besøg af formstærke Hobro IK.

 Derudover vandt FC Fredericia på udebane 4-2 over Brabrand. HB Køge vandt ude 3-0 over Døllefjelde Musse, mens FC Roskilde hentede en 3-1-sejr i Skovshoved.