OB's bøn til fans: Kom og hjælp os

OB er i strid modvind i øjeblikket, og når holdet tager imod Hobro i eftermiddag er det med en klar opfordring fra klubben til de stribede fans: Kom og hjælp os.

Det er OB's sportschef, Jesper Hansen, der i dagens kamp-program opfordrer holdets fans til at vise deres opbakning på tribunen.

- Det påvirker spillerne, der uge efter uge af medier, fans og folk på gaden, bliver mindet om, at de er for dårlige og ikke præsterer. Det er på ingen måde fordrende for, at spillerne og holdet kan levere deres maksimale. For ligeså snart tvivlen sniger sig ind i den enkelte duel, og ligeså snart frygten for at fejle overskygger viljen til at lykkes, så er den onde cirkel en realitet, skriver Jesper Hansen og fortsætter:

- Jeg håber derfor inderligt, at alle I på tribunerne vil hjælpe os. Det gælder i dag, og det gælder i lige så høj grad i den kommende tid, hvor vi har brug for al den positivitet og opbakning, der overhovedet kan mønstres på hele Fyn.

Jesper Hansen skriver også, at presset er stort - men det største pres er det, som klubben lægger på sig selv.

- OB er en stor klub, men vi er ikke en topklub i øjeblikket, lyder det fra sportschefen, der mener, at den eneste måde at ændre det på er ved at erkende det.

- Lad spillerne høre, at I er der, hver gang de vinder en duel eller tager det sure tilbageløb. Og vær endnu mere klare i jeres opbakning, når noget går skævt, for det er især her, at vi har brug for et klap på skulderen og et opmuntrende tilråb, slutter sportschefen.

Kampen spilles klokken 14.