OB's chokstart var nok til 2-1-sejr mod Randers

Randers sad på næsten hele kampen mod OB, men tabte alligevel 2-1. Begge hold overlever dog nu definitivt.

OB vandt torsdag aften 2-1 over Randers i en kamp, som Randers ellers kontrollerede og dominerede i stor stil.

OB åbnede kampen på fantastisk vis og førte 2-0 efter bare 11 minutters spil, men hjemmeholdet overlod efterfølgende alt til Randers.

Men på trods af stor boldbesiddelse og utallige chancer formåede udeholdet kun at score en enkelt gang på OB-målmand Mads Toppel, der blev redningsmanden for fynboerne i slutningen af kampen.

Randers kan dog trøste sig med, at holdet med Viborgs nederlag til FC København nu definitivt ikke kan rykke ned. Det samme gælder naturligvis for OB.

De to hold havde begge 37 point før opgøret, og med AGF på 29 point og Viborg på 30 point med tre spillerrunder tilbage var der derfor kun teoretiske muligheder for nedrykning til de to mandskaber.

Derfor var kampen uden den store resultatmæssige betydning. Alligevel var det en hektisk, temporig og underholdende affære i Odense.

OB fik en drømmestart på opgøret. Allerede efter fire minutter bragte Ari Skulason fynboerne foran 1-0.

Islændingen modtog bolden uden for feltet, tog et træk ind i banen og sparkede med en behersket inderside bolden i mål uden for Randers-keeper Peter Friis-Jensens rækkevidde.

Men det var ikke nok for OB, der kort tid efter øgede føringen. Emil Larsen fik fra sin venstre kant lagt en flad bold ind i det lille felt. Her kom Rasmus Falk løbende, og han nåede først på kuglen til at bringe hjemmeholdet foran 2-0.

Bashkim Kadrii, Emil Larsen og Rasmus Falk var en gang skyld med fra start samtidig, og det var tydeligt at se i åbningsminutterne.

Men som så mange gange før i denne sæson overlod OB overtaget til modstanderen efter ellers at have vist lovende takter.

Randers-dominansen resulterede i flere store muligheder, og det var derfor fuldt fortjent, da Mads Agesen efter en halv time snittede et hjørnespark ind bag en ellers velspillende Mads Toppel i OB-målet.

Randers fortsatte med at kontrollere kampen i anden halvleg, og OB stillede sig længere tilbage på banen. Men trods den store boldbesiddelse og store chancer til blandt andre Ronnie Schwartz fik Randers aldrig sat udligningen i kassen.

OB skal i de to sidste spillerunder af sæsonen møde Esbjerg hjemme og FC København ude, mens der for Randers venter opgør ude mod Brøndby og en hjemmekamp mod FC Vestsjælland.