I det fynske folks tjeneste

OB's fans rasende og rystede

Det vælter ind med indlæg på OB Onlines debatforum. OB's fans er både rasende og chokerede oven på onsdag aftens kamp, hvor en odenseansk vagt fik sprængt en finger af.

02:26

1 af 4

Nicolai:
Jeg håber fandeme, at du er mand nok til at melde dig selv og tage din straf for det kanonslag eller også er der forhåbenligt nogen, der stod i nærheden, som går til politiet, så du kan få den straf du fortjener. FØJ! Det er pinligt at være OB-fan i aften og jeg kan ikke glædes over sejren, ved tanken om den stakkels mand som mistede sine fingre.
Sune Rasmussen:
Jeg håber vedkommende som kastede det kanonslag virkelig har dårlig smag i munden, vedkommende kan med virkning fra idag have ændret -måske endda delvis ødelagt - en anden tilfældig persons liv.
Romerlys er fedt og flot, men kanonslag hører ikke hjemme på stadions hvor folk står klistret op af hinanden, og i hvert fald slet ikke på bane i en kontrollørs hånd

OBforever:
Har det på nøjagtigt samme måde...og hver gang der blev scoret havde jeg en søn, der spurgte: "Hvad sker der derhenne nu, far?" - skræmt fra vid og sans over "abernes" opførsel....på samme måde som da han spurgte: "Hvorfor vælter de hegnet?" eller "Hvorfor kaster de med fyrværkeri - det er da farligt?" - hvad skal man svare? At det er nogle forkælede møgunger, der mangler opdragelse, og tror de kan te sig som de har lyst til - til fare for deres medfans, neutrale og modstandere? 
Det var en rystende oplevelse at være i Fredericia i går.

Lene Stubgaard:
Selvfølgelig sender TIGERS en buket til den kontrollør der miste flere fingre, da han ville samle, det han troede var et romerlys op i går.
Det viste sig at være et kanonslag og han mistede flere fingre. Mange af os var øjenvidner til ulykken, og det var en rystende oplevelse. 
Det er ren idioti at kaste med fyrværkeri! Og vi tager skarp afstand fra hændelsen!

Se flere indlæg her