OB's forårskrise fortsætter efter nederlag til FCM

FC Midtjylland vandt mandag 1-0 ude over OB, der fortsætter det elendige forår.

OB's fortsætter det dårlige forår i Superligaen og måtte mandag aften se sig besejret med 1-0 af FC Midtjylland foran 6.317 tilskuere hjemme på Tre-For Park.

Kampens eneste mål blevet sat ind af Petter Andersson, der bragte FC Midtjylland foran et kvarter inde i anden halvleg.

Den 28-årige svensker fik bolden på kanten af feltet og skar på tværs af banen, og med et fladt spark mod den fjerneste stolpe udplacerede han Jesper Christiansen i OB-målet.

Emil Larsen havde fem minutter før en chance for at udligne, men helt fri et par meter foran mål, sparkede han forbi Jonas Lössls mål.

Det var også OB, der var kommet bedst ud fra pausen, og de havde flere nærgående forsøg inden Midtjyllands føringsmål.

Det farligste forsøg kom fra Emil Larsen, der med et par smarte træk kom fri i udeholdets felt. Men selvom den talentfulde OB'er fik bolden forbi Jonas Lössl, blev skuddet blokeret af en FCM-spiller.

Det var en generelt en kamp, der manglede tempo og intensitet, men specielt de første 45 minutter var en tam affære. Men selvom chancerne var få, formåede begge hold rent faktisk at ramme stolperne.

Først var det Jesper Juelsgård, der 10 minutter inde i kampen blev spillet fri i venstre side af feltet. FCM-backen afsluttede fladt mod forreste stolpe, men stangen stod i vejen for et åbningsmål til udeholdet.

Også hjemmeholdet bankede på FC Midtjyllands mål. Midt i halvlegen fik et OB-hjørnespark lov til at passere hele vejen til bageste stolpe, hvor østrigske Darko Bodul stod klar til at flugte kuglen i kassen. Ligesom Juelsgårds forsøg ramte bolden dog træværket.

OB og Emil Larsen scorede altså heller ikke i anden halvleg, så selvom FC Midtjyllands Frank Kristensen et kvarter før tid brændte en kæmpe chance, kunne Glen Riddersholms tropper tage de tre point og dermed forværre forårskrisen i Odense.

OB skal i næste runde på besøg hos FC Nordsjælland, mens FC Midtjylland hjemme tager imod Randers FC.