OB's keeperskifte var uundgåeligt

OB-træner Henrik Clausen fortæller, at han ikke længere kunne forsvare at starte med Stefan Wessels i målet.

Den tyske målmand Stefan Wessels skal formentlig kæmpe hårdt for at genvinde sin træners tillid igen i OB.

Fynboernes træner, Henrik Clausen, valgte søndag at vrage Wessels til startopstillingen, da OB hjemme besejrede HB Køge i Superligaen. Målmandsskiftet var uundgåeligt.

- Vi har vurderet, at Stefan har haft nogle mindre heldige episoder, hvor han har vist lidt usikkerhed.

- Det sætter sig nogen gange, og man kan blive bange for, hvornår det sker igen. Så ligesom det sker for en markspiller, så har vi valgt en anden, vi følte, var i bedre form, siger Henrik Clausen til B.T.

Efter 0-2-nederlaget til Fulham i Europa League torsdag aften i sidste uge kritiserede Henrik Clausen offentligt Wessels, som ifølge træneren skulle have forhindret englændernes første mål.

Mod HB Køge stod Mads Toppel på mål, og det endte med en 2-1-sejr til OB. Det kunne en skuffet Wessels notere ned fra bænken. Om at blive vraget siger han:

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Det er ikke op til mig at vurdere, om det er fair eller ej. Jeg er bare glad for, at holdet vandt. Det er det, der betyder noget.

Efter kampen mod Fulham indrømmede Wessels, at han i løbet af sæsonen havde lavet for mange fejl. Tyskerens kontrakt med OB udløber i sommeren 2012.