I det fynske folks tjeneste

OB's målscorer ærgrer sig over blunder

OB's Tore Reginiussen glæder sig over sin 1-1-udligning, men ærgrer sig over sin andel i Panathinaikos' mål.

OB's målscorer, Tore Reginiussen, er i syv sind efter onsdagens 1-1-kamp mod Panathinaikos i Odense.

På den ene side er den norske midterforsvarer glad for at være kommet på måltavlen i næstsidste minut med den vigtige udligning.

På den anden side er han ked af, at han var stærkt impliceret, da grækerne kort inde i anden halvleg scorede et vigtigt udebanemål.

Det kan ende med at sende Panathinaikos videre til playoff-kampene om at komme i Champions League på OB's bekostning.

- Sådan er det, når man er forsvarsspiller, man har lyst til at holde nullet i hele kampen. Men det var et godt mål at få scoret bagefter, siger Tore Reginiussen.

Nordmanden holdt for længe på bolden i eget straffesparkfelt i begyndelsen af anden halvleg, og så scorede Panathinaikos til 1-0. Reginiussen mener, at han kunne have fået et frispark i situationen.

- Jeg føler, at jeg bliver holdt lidt i trøjen. Jeg mener, at jeg skulle have haft et frispark, men dommeren gav os ikke mange billige frispark i dag, siger han.

- Jeg har svært ved at huske situationen helt, men jeg havde sikkert mulighed for at sparke bolden væk. Derfor ærgrer jeg mig lidt ekstra, men jeg fik heldigvis revancheret mig, siger Tore Reginiussen.

- Det var et vigtigt mål. Der er stor forskel på 1-1 og 0-1, så det var vældig godt, siger nordmanden, som vurderer de procentvise chancer for avancement til at være 60-40 i Panathinaikos' favør.

OB og Panathinaikos spiller returkamp i Grækenland på tirsdag.