I det fynske folks tjeneste

OBs nye sportsdirektør har stadig et godt øje til Horsens

I mere end 30 år var Jesper Hansen Mr AC Horsens. Nu skal han stå i spidsen for OB, men han vil stadig følge den gule fare.

03:54

1 af 2

Jesper Hansens telefon har ikke været stille siden det blev offentliggjort, at han skal være Poul Hansens afløser som sportsdirektør i OB.

- Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg synes, det er en rigtig spændende klub, og det bliver en god udfordring. Det har jeg store forventninger til, siger Jesper Hansen.

Snart skal han lægge "den gule fare" bag sig og koncentrere sig om "striberne" i Ådalen.

Men 30 år med Horsens glemmer man ikke bare lige.

- Det har jo været en fantastisk rejse jeg har haft med AC Horsens, fordi da vi startede AC Horsens i '94, da var der ikke ret meget klub, til vi i dag er en respekteret Superligaklub, siger Jesper Hansen.

Men at arbejde med OB bliver et skridt op ad fodboldstigen for sportsdirektøren.

- Det er det helt klart. OB er en noget større klub end AC Horsens og har også mange andre muligheder end AC Horsens har, så det er det.

Stadig lidt gul indeni

Med Jesper Hansens tiltræden som sportsdirektør og Troels Bech som træner, kan OB måske have fundet nøglen til den sportslige succes, klubben og fans higer efter.

Det mener BTs fodboldredaktør Morten Crone:

- Det er først nu, man har et set up, der ligner det, der kan få OB tilbage med Troels Bech og Jesper Hansen.

Og Jesper Hansen mener godt, man kan skifte sit Horsens-tilhørsforhold ud med et blåt og hvidt fra Odense.

- Ja, det kan man sagtens. Men det er klart, at når man sidder derhjemme og kigger på tingene, så vil man jo stadigvæk have et øje for, hvordan det går de gule, og sådan er det. Jeg ved jo også, at min kone er inkarneret AC Horsens fan, så der kommer jo nogle diskussioner, men så må jeg jo se, om jeg kan få hende til at bære en stribet trøje på et tidspunkt, siger Jesper Hansen.

Den nye sportsdirektør begynder sit arbejde for OB, når denne sæson er forbi.