OBs reserver tabte til Viborg

OB\'s reservehold tabte mandag aften med 3-2 til reserverne fra Viborgs SAS-Ligahold. Med på OB\'s hold var blandt andet den nyindkøbte amerikanske målmand, Matt Jordan, men han kunne altså ikke forhindre jyderne i at nette tre gange.

-

I følge OB\'s hjemmeside, så var Viborg det bedste hold kampen igennem og kom foran 1-0 efter et dumt boldtab, hvorefter bolden blev slået til bagerste stolpe, hvor Matt Jordan var uden chance.

Det var stillingen efter 1. halvleg, men i starten af anden blev det 2-0, da den tidligere AGF\'er, Morten Poulsen, blev spillet alene igennem det sovende OB-forsvar i halvlegens første minut.

Usynligt nyindkøb
OB\'s angrebsspil hang ikke sammen,  og et andet nyindkøb, Martin Borre, viste heller noget.
Claus Pedersen kom ind som et friskt pust og fik reduceret til 2-1 på et flot frisparksmål. Gæsterne svarede dog igen, da de brød igennem i venstresiden og sparkede bolden i det korte hjørne.

Indskiftede Thies Andersen reducerede på et langskud kort før tid.