I det fynske folks tjeneste

OB's U/17 piger vandt DM

For tredje år i træk vandt OB's talentfulde U/17 DM-guld i indefodbold.

Årets Fund, Katrine Veje, var med på holdet, da OB's U/17 hold vandt DM i indefodbold

I finalen vandt OB 5-4 over Lemvig, og ifølge træner Jesper Eriksen var der ingen tvivl om sejren, selv det blev tæt til sidst.
 
Holdet startede turneringen med at tabe 4-2 til netop Lemvig - en kamp, hvor OB ikke fik spillet til at fungere. Men holdet rejste hurtigt igen.
 
- De viste vilje hele vejen igennem, og selv om de startede med at tabe, så blev de ved med at kæmpe, sagde holdets træner Jesper Eriksen.

Holdånden sejrede

OBs hold bestod af Sandra Hansen, Victoria Black, Kathrine West Hansen, Liv Nyhegn, Line Munk Nielsen og Katrine Veje.

- Vores målmand Sandra Hansen som til daglig er markspiller gjorde det rigtig godt. Indefodbold er et hurtigt spil, så det er vigtigt at der også på målmandsposten er en hurtig spiller. Og så var Katrine Veje en af dem, som tog rigtig godt fra - men det er holdet der skal fremhæves, og det har det været hele året. Det er det, de brænder for, siger træner Jesper Eriksen.

Katrine Veje blev for nylig kåret som årets fund på Fyn og er også blevet kåret som årets kvindelige fodboldtalent af DBU. Det 16-årige talent er fast spiler på det danske U17-landshold og har endda været med på U19-landsholdet. Hun regnes for et af de største danske talenter i damefodbold nogensinde.

Træning gav pote

I modsætning til nogle af weekendens modstandere, så har OB-pigerne trænet målrettet mod turneringen. 

- Når vi træner, så går vi også efter at vinde. Det har været hårdt arbejde, og det kommer ikke af sig selv. Men det har været sjovt at være med, og så er det selvfølgelig dejligt at nå det store mål, siger Jesper Eriksen og fortsætter. 

- Vi er rigtig glade og stolte over det. Det var sidste gang DM blev holdt på den her måde, så det er klart at vi er rigtig glade og tilfredse med det, når vi står som vindere gennem de sidste tre år, slutter Jesper Eriksen.