Odense Atletik mister sprinter

Det er et stort tab for Odense Atletik, at Hans-Henrik Grabe efter fem år som aktiv og sprinttræner har besluttet at skifte til Esbjerg Atletik og Motion.

Elite-sprinter

Hans-Henrik Grabe tilhører Danmarks absolutte elite på 100 meter og 200 meter. Han har blandt andet repræsenteret Danmark de seneste tre år på landsholdet, og han har formået at placere sig blandt de fem bedste ved DM på 100 meter de seneste fire år.

- Jeg skifter klub af den simple grund, at jeg i Odense har efterspurgt en træner i et par år, og det er ikke sket. Det får jeg i Esbjerg, siger Hans-Henrik Grabe.

Bedre forhold

Foreløbigt bliver Hans-Henrik Grabe og familien dog ved med at bo i Odense. Og det er ikke med ubetinget glæde, at sprinteren skifter klub:

- Det er lidt ærgerligt, for jeg er glad for klubben som helhed, og jeg ser et stort potentiale for atletikken i Odense. Men jeg får bedre forhold i Esbjerg, fortæller Hans-Henrik Grabe. 

Senest har Hans-Henrik Grabe gjort sig bemærket ved at løbe 100 meter i tiden 10.90 sekunder. Det er den tredje hurtigste tid på Fyn nogensinde.