Odense Bulldogs misser førstepladsen med klart nederlag

Bulldogs fortsatte en dårlig stime med et 1-4-nederlag i egen skøjtehal til Sønderjyske.

En overgang så Odense Bulldogs ud til at have kurs direkte mod at vinde grundspillet i den danske ishockeyliga, Metalligaen.

Men fynboerne har tilsyneladende tabt pusten og måtte lørdag aften notere det tredje nederlag i fire kampe, da Sønderjyske vandt en klar sejr på 4-1 i Odense.

Dermed forpassede odenseanerne muligheden for at komme tilbage på den førsteplads, holdet har siddet på i flere måneder. Odense er et point efter Blue Fox Herning, og bagfra kommer Sønderjyske buldrende.

Sønderjyderne bragte sig foran ved farlige Cory Quirk i første periode, og selv om Simon Grønvaldt udlignede i anden, bragte gæsterne sig hurtigt foran med både 2-1 og 3-1.

Opmuntret af 2.831 tilskuere kastede fynboerne alt frem i en sidste offensiv i slutfasen, men det resulterede blot i, at Nick Dineen 49 sekunder før tid kunne sende pucken i det tomme mål, da Odense havde erstattet målmanden med en ekstra markspiller.

Der mangler fem runder af grundspillet, og kampen om førstepladsen er nu blevet til en spændende trekamp mellem Herning, Odense og Sønderjyske, der har henholdsvis 63, 62 og 61 point.

Frederikshavn har på fjerdepladsen 58 point.