Odense Bulldogs misser slutspil trods sejr

Trods en sejr på 3-2 over Rødovre er det ikke længere matematisk muligt for Odense Bulldogs at nå slutspillet.

Det har længe ligget i kortene, at Odense Bulldogs kunne risikere at blive sorteper i grundspillet i den danske ishockeyliga, og efter fredagens kamp mod Rødovre Mighty Bulls ligger det fast, at den odenseanske klub slutter på sidstepladsen.

Det er til trods for, at opgøret faktisk endte med en sejr til fynboerne.

Efter 43 kampe har Odense Bulldogs 32 point. Det betyder, at der er 16 point op til ottendepladsen, som giver adgang til slutspillet, og det kan ikke nås på de fem kampem Bulldogs har tilbage.

Fra begyndelsen af kampen mod Rødovre blev Odense Bulldogs presset, og efter første periode stod der allerede 2-0 til gæsterne. I anden periode pyntede Henry Hardarson på stillingen, og i tredje periode kunne samme Hardarson udligne til 2-2.

I overtiden sikrede Yannick Vedel Odense Bulldogs sejren til glæde for de fleste af de 1811 fremmødte tilskuere.

Aalborg Pirates vandt fredag grundspillet uden at være i kamp. Sønderjyske, der ligger på andenpladsen, tabte sit opgør mod Rungsted, og dermed er der ikke længere nogen, der kan indhente aalborgenserne i grundspillet.