I det fynske folks tjeneste

Odense bymidte er for trist

Selv med masser af EU-millioner til rådighed er det ikke lige sådan at få liv i Odenses bymidte. Siden 2002 har Odense været koblet på EU-projektet \"The Liveable City\", der oversat betyder \"Den Beboelige By\". Men ifølge lederen af projektet er Odense bykerne bare for diffus til at skabe et mere spændende miljø.

-

Selv med masser af EU-millioner til rådighed er det ikke lige sådan at få liv i Odenses bymidte. Siden 2002 har Odense været koblet på EU-projektet \"The Liveable City\", der oversat betyder \"Den Beboelige By\".

Odense er for diffus
Men ifølge lederen af projektet er Odense bykerne bare for diffus til at skabe et mere spændende miljø, skriver Gratisavisen URBAN.

Ifølge beregninger fra Realkredit Danmark, suger København simpelthen penge og ungdom ud af provinsen og især Odense halter bagefter i bestræbelserne på at gøre provinsernes bymidter nyskabende og spændende.

Bænk med tilhørende skraldespand
Projektet har seks millioner kroner til rådighed og indtil videre har planerne for en mere beboelig bymidte været at lave et julemarked, en studiestart-koncert og en bænk med tilhørende skraldespand.