Odense Håndbold slået på udebane

Team Esbjerg vandt 26-21 over Odense Håndbold, der var bagud det meste af kampen.

Det lykkedes lørdag eftermiddag ikke Odense Håndbold at slå Team Esbjerg på deres hjemmebane, og kampen endte med et nederlag på 26-21.

Ifølge Ritzau var Team Esbjerg i kontrol det meste af kampen og vandt forholdsvis komfortabelt. Dermed fik vestjyderne også en perfekt start på titelforsvaret i Primo Tours Ligaen.

Kampen startede relativt jævnbyrdigt, men jævnbyrdigheden holdt kun ti minutter, og så stak esbjergenserne af. En overgang førte de med hele seks mål, og da pausen kom, var Odense Håndbold bagud med 14-9.

I anden halvleg kom Odense op på 15-18 efter 11 minutter, men det var også det. Dernæst tog Esbjerg igen magten og gik ind i den afgørende fase med et komfortabelt forspring

Maja Jakobsen og Jéssica Quintino scorede begge seks mål for Odense Håndbold.