Odense Ishockey Klub overraskede

I den første kvartfinalekamp i Isligaen overraskede OIK alt og alle ved at besejre Esbjerg med hele 7-3.

OIK vandt 7-3 over Esbejrg

OIK har ellers tabt alle fire opgør mod Esbjerg i grundspillet, og derfor regnedes Esbjerg på forhånd som favorit i søndagens kamp.

OIK bragte sig foran 1-0, men fik så black-out. Det betød at Esbjerg først fik udlignet, og allerede et halvt minut senere gjorde Lars T. Pedersen det til 2-1.

Men så gik der målfest i OIK'erne, mens målmand Marcel Kucera hev den ene redning efter den anden frem. Efter første periode førte OIK 3-2.

De 1865 tilskuere endte i bølgegang i 3. periode, hvor Peter Skræm med ryggen til mål kronede dagens indsats med målet til 7-2.

OIKs kvartfinalepulje er nu helt åben. Næste kamp spiller OIK på tirsdag ude mod Rungsted.