Odense knækker tyrkere i god åbning på Champions League

Odenses håndboldkvinder var ved at miste en stor føring i anden halvleg, men det endte med sejr til fynboerne.

Bortset fra en kortvarig forskrækkelse i anden halvleg kom Odenses håndboldkvinder perfekt fra start i Champions Leagues gruppespil.

Det lykkedes Odense at vinde 31-25 ude over tyrkiske Kastamonu Belediyesi efter en solid og overbevisende kamp.

I første halvleg fulgtes holdene ad frem til stillingen 5-5, men herfra trak Odense støt og roligt fra og kom foran 13-8.

Tyrkerne fik håb

Det kunne være blevet en større føring i slutfasen af første halvleg, men tyrkerne fik reduceret, så Odense kun var foran 15-11 ved pausen.

Det gav Kastamonu Belediyesi et lille håb i anden halvleg, og tyrkerne var faktisk ved at lave et comeback.

Hjemmeholdet fik efter en god periode reduceret til både 17-18 og kort efter 18-19.

Men tættere kom Kastamonu Belediyesi ikke på point.

Lukker og slukker

Endnu en gang viste Odense en højere klasse og større bredde. Odense kom foran 24-18, og derfra var der ikke spænding om resultatet.

Anført af især Mie Højlund, Freja Cohrt og Mia Rej stak Odense endnu mere af mod slutningen af kampen.

Det blev 27-19 til fynboerne, før det undertippede hjemmehold fik pyntet en anelse på resultatet i de sidste minutter af opgøret i det nordlige Tyrkiet.