Odense og Sønderjyske har matchbold

Herning blev snydt af AaB og Ronny Larsen, der slog mestrene med 3-2. Odense og Sønderjyske vandt begge deres kampe med 4-1 og er tæt på semifinalerne.

Både Odense og Sønderjyske har sikker kurs mod semifinalerne i AL-Bank Ligaens slutspil. De to hold er foran 3-0 i kampe mod deres respektive modstandere og mangler blot en enkelt sejr for at sikre sig videre avancement i bedst-af-syv-serien. På Fyn havde Odense Bulldogs ikke de store problemer med at vinde, da holdet slog Nordsjælland Cobras med 4-1. Kun i opgørets anden periode spillede de to hold lige op.

I Herning var hjemmeholdet også på vej mod at bringe sig på 3-0 i kampe, men godt fire minutter før kvartfinaleopgørets afslutning sendte AaB's Ronny Larsen kampen i overtid, da han udlignede til 2-2. I overtiden var samme Larsen på pletten igen og sørgede for en lidt overraskende AaB-sejr på 3-2.

Tidligere lørdag vandt Sønderjyske med 4-1 over Esbjerg. Med få sekunder tilbage af anden periode afgjorde Kim Lykkeskov definitivt opgøret til hjemmeholdets fordel, da han scorede til 4-0 for sønderjyderne.