Odense snublede i guldkamp

Odense Bulldogs lignede på ingen måde det normale hjemmehold, som får Odense Isstadion til at gynge, da holdet søndag eftermiddag tog i mod Rungsted Cobras i årets anden finalekamp.

-

Uden bid
Odense burde ellers have haft moralen i orden efter fredagens kamp, der selv om den endte 4-3 til Rungsted efter sudden victory, viste at de odenseanske Bulldogs godt kunne bide fra sig på Rungsteds frygtede hjemmebane i Hørsholm Skøjtehal.
Lige så frygtet plejer Odense Isstadion at være, når over 3000 synger, råber og skriger på hjemmeholdet, men Odense-holdet forblev tamt og uden bid.

Rungsted var bedre
Første periode endte målløs, men i anden periode kom nordsjællænderne foran 2-0 - først ved Nicolas Monberg og bagefter ved Mads True.
Odense havde nogle få chancer, som ligeså godt kunne have givet bonus på måltavlen, men Rungsteds landsholdsmålmand Henrik Bjerring gjorde sit arbejde godt.
Det samme gjorde Derek Herlofsky i Odense-målet, men han kunne alligevel ikke forhindre et velspillende Rungsted-hold i at øge føringen til 3-0 i tredie periode - igen med Nicolas Monberg som målscorer - og så til 4-0 ved Randy Maxwell.

Nullet slettet
Bent Christensen sørgede i slutningen af tredie periode for at få slettet det ydmygende nul på Odenses måltavle. Uassisteret fik han pucken lagt ind bag Henrik Bjerring.
Men mere var der altså ikke i Odense-holdet på denne påskesøndag.
Finalerne spilles bedst af fem, men med mindre Odense-træner Mario Simioni udretter mirakler med sine spillere til på tirsdag, hvor tredie finalekamp skal spilles, så ser det ud som om DM-guldet i år skal en tur til Rungsted.