Odense-spiller sikrede OL-sensation

Odenses lettiske ishockey-spiller Alexander Macijevski havde med hele to mål stor andel i en regulær ishockey-overraskelse ved OL i Salt Lake City. Sensationelt lykkedes det for Letland at få uafgjort mod favoritterne fra Slovakiet.

-

Selv med flere ishockeystjerner fra den amerikanske NHL-liga på holdet, formåede Slovakiet ikke at besejre Letland  ved OL i Salt Lake City.

Favoritterne måtte natten till mandag dansk nøjes med uafgjort 6-6 mod Letland. Slovakiet var eller foran med 6-3, men letterne hentede føringen i sidste del af 2. periode og 3. periode.

Fynsk OL-indslag
Der blev også til et par \"fynske\" indslag i kampen, da Odense-spilleren Alexander Macijevski fik sendt pucken i mål to gange.

Alexander Macijevski har spillet i OIK siden 2000, og han har en stor del af æren for, at OIK klarer sig rigtigt godt i denne sæson og ligger på en flot 2. plads i den danske superisliga.