I det fynske folks tjeneste

Odense Sportscentrum: Det er overvældende

Odense Sportscentrum løb med Fynske Idrætsforbunds Initiativpris og en check på 10.000 kroner. Det er 2. gang, at de vinder en pris inden for blot 14 dage.

00:10

I lørdags blev det fynske sportsfolk og foreninger hædret ved det store Sports Lørdag show i Odense idrætshal. Og med på scenen blandt vinderne var formanden og næstformanden for Odense Sportscentrum, der løb med Fynske Idrætsforbunds initiativpris og en check på 10.000 kroner.

 Det er simpelthen så overvældende med alt den positive opmærksomhed, vi får og lykønskninger, så det er en fantastisk anerkendelse af mange års hårdt arbejde, fortæller en glad formand for Odense Sportscentrum Claudia Pring.

Og det er ikke første gang, at Odense Sportscentrum bliver hyldet. Det var nemlig anden gang på bare 14 dage, at de blev hædret.

Odense Sportscentrum løb nemlig også med Danskernes Idrætspris for samarbejdet mellem 24 mindre klubber inden for hovedsageligt kampsport.

Udover æren har Odense Sportscentrum også vundet 10.000 kroner, og hvad de penge skal bruges til, er der allerede nu nogle gode idéer til.

- Vi prøver at bruge dem på noget, som virkelig kommer de fleste til gavn. Vi arbejder for eksempel med noget udsmykning til huset, fordi vi har gode lokaler nu, men der er lidt tomt på væggene, forklarer formanden for Odense Sportscentrum.

Hos Odense Sportscentrum kan man blandt andet gå til astiatisk karate, fægtning, brydning og klatring.

Se det fulde interview med Claudia Pring her

05:06 Luk video