Odense tabte isdrama

Esbjerg Ishockey Klub spillede sig torsdag i DM-finalen, hvor AaB venter. Esbjerg vandt 3-2 over Odense i klubbernes syvende og altafgørende semifinale, der også vil blive husket for vestjydernes underdimensionerede strømanlæg, der mørklagde hallen og kostede en halv times afbrydelse midt i anden periode.

-

Hektisk kulisse
Semifinalen blev spillet i en hektisk vestjydsk kulisse med 3218 feststemte tilskuere på tribunerne.

Første periode endte målløs, men med en skudstatistik på henholdsvis 11 og 12 forsøg med den lille overvægt til Odense, var underholdningen i top.

I anden periode blev der til gengæld scoret tre mål inden for 68 sekunder.

Mørkepause
Dernæst fulgte den ufrivillige pause i mørke, og da spillet igen kom i gang udlignede Odenses Aleksander Macijevski til 2-2.

Spændingen var derfor på kogepunktet, da Leos Pipas mål med tre minutter igen i tredje periode afgjorde kampen.

Dermed står årets DM-finale mellem AaB og Esbjerg.