Odense Tekniske Skole skal være teknisk supportcenter

Elever fra Odense Tekniske Skole skal fremover hjælpe folkeskoler og gymnasier når computeren driller. Skolen er nemlig udpeget til at huse den nyeste opfindelse fra Microsoft: et supportcenter, der skal servicere 75 skoler i hele landet, hvis der opstår et akut computerproblem.

-


Teknisk skole skal være supportcenter

Elever fra Odense Tekniske Skole skal fremover hjælpe folkeskoler og gymnasier når computeren driller.

Odense Tekniske Skole er blevet udpeget til at huse den nyeste opfindelse fra Microsoft: et supportcenter, der skal servicere 75 skoler i hele landet, hvis der opstår et akut computerproblem.

Skolen er nemlig udpeget til at huse den nyeste opfindelse fra Microsoft: et supportcenter, der skal servicere 75 skoler i hele landet, hvis der opstår et akut computerproblem.

Hver dag mellem 8 og 14 skal lærer og elever være klar til at hjælpe gymnasier og folkeskoler med deres computerproblem og skolens elever får i rollen som supportere en spændende praktik.

Tilgengæld får Microsoft udført billig support til deres kunder i uddannelsessektorerne. Det første år skyder firmaet et par hundrede tusinde i supportcenteret til en strart - men ellers skal det hvile i sig selv.