Odense vinder første semifinale mod AaB

Det blev som ventet til en sikker sejr til Odense over AaB i den første semifinale om DM-guldet i ishockey.

Odense Bulldogs tog fredag fortjent den første sejr i semifinaleserien mod AaB, da de vandt med 3-1.

Backen Tyler Gotto bragte fynboerne foran efter otte minutter af første periode og Mikkel Ankjær Nielsen udbyggede føringen til 2-0 efter to minutter og 45 sekunder i anden periode.

I tredje periode skabte Bjarke Møller en lille smule spænding om resultatet, da han reducerede til 1-2 efter lidt mere end tre minutter spil.

Men blot to et halvt minut senere var Odense igen foran med to, da Andreas Sundin scorede til slutresultatet 3-1.

I grundspillet havde de to hold flere tætte opgør, men Odense vandt alligevel fire af de fem kampe. Indgangen til semifinalerne har været vidt forskellig for de to hold.

AaB kommer fra en hård kvartfinaleserie, hvor nordjyderne måtte ud i alle syv opgør for at vinde 4-3 i kampe over Rødovre. Odense derimod havde langt mindre besvær med sidste års finalister fra Frederikshavn, som blev nedkæmpet over fire kampe.

Det er første gang i tre år, at Odense er med i ishockey-slutspillet. AaB heller ikke var med sidste år, men holdet vandt sølv i forrige sæson.

Næste kamp mellem Odense og AaB spilles søndag klokken 16 i Gigantium Isarena. Der spilles ligesom i kvartfinalerne bedst af syv kampe.

I den anden semifinaleserie møder de forsvarende mestre fra Herning Sønderjyske. Her fører Herning 1-0 i kampe.