Odense vinder iværksætterpris

Dansk ErhvervsFremme kårer Odense som årets iværksætterby. Her går man til opgaven med intensitet og målrettethed hedder argumentet.

Den fynske hovedstad kan brøste sig af en ny titel. Dansk ErhvervsFremme har kåret Odense som Årets Iværksætterby 2009 og dermed vundet over otte andre nominerede kommuner.

- I Odense vil man iværksætteri. Det er et prioriteret område, og man går til opgaven med en intensitet og en målrettethed, som mange andre kommuner i Danmark vil kunne lære noget af, siger Torben Busk, formand for Dansk ErhvervsFremme.

Bag kåringen står yderligere Dansk Industri, Erhvervsbladet, Dana A-kasse og Erhvervs- og Byggestyrelsen. Dommerkomiteen lagde blandt andet vægt på byens samspil med Væksthus Syddanmark, hvor de særlige kompetencer i Væksthuset supplerer de generelle hos Erhvervsservice Odense.

- Vi er stolte af den anerkendelse, vi nu høster for vores daglige arbejde med iværksætterne. Vi mærker i disse år en stor efterspørgsel på vores tilbud og håber, at prisen kan gøre tilbuddene mere synlige, siger chef for Erhvervsservice Kim Ulrik Larsen.