Odense ydmyger Rungsted

Topholdet Odense ydmygede Rungsted på udebane på en aften, hvor fire ud af fem favoritter sejrede.

Det var generelt topholdenes aften, da Metal Ligaen i ishockey tirsdag bød på fuldt program.

Det suveræne tophold Odense var overbevisende på udebane mod det ellers formstærke hjemmehold Rungsted. Fynboerne vandt med de ydmygende cifre 6-0.

Ryan McDonough sørgede for de to mål i første periode, og siden faldt Rungsted helt sammen i den sidste. Her indkasserede nordsjællænderne tre mål inden for syv minutter.

Ligaens nummer to, Herning, stillede op som storfavorit mod agterlanternen Gentofte, men først i tredje periode sikrede midtjyderne sejren med Victor Backmans mål til 4-3.

Herning bragte sig ellers foran 3-0, inden Gentofte kom godt tilbage og bragte balance i stillingen.

Rækkens næstsvageste hold Herlev snusede til point med reduceringen til 3-4 midt i tredje periode mod Esbjerg, men det vestjyske hjemmehold sluttede godt af med tre scoringer, så sejren lød på 7-3.

Frederikshavn sejrede med samme margen på hjemmebane, hvor Rødovre blev sendt hjem med nederlag på 2-5.

Mest spænding var der i Vojens, hvor Aalborg skabte rundens eneste mindre overraskelse. Nordjyderne vandt efter straffeslagskonkurrence, efter den ordinære tid var sluttet 3-3.