Også dansk nederlag i andendagsgildet

Danmark tabte for anden dag i træk til det svenske herrelandshold i håndbold. Træningskampen i Gøteborg endte 45-40 til værterne.

Det lykkedes ikke for det danske herrelandshold i håndbold at få revanche for søndagens nederlag til Sverige, da de to hold mødtes endnu engang i Gøteborg mandag eftermiddag. Det danske reservehold, der kun talte tre europamestre på holdkortet, tabte kampen 40-45.

Det høje antal mål skyldes, at kampen af hensyn til svenskernes forberedelser til den kommende weekends OL-kvalifikation blev spillet over tre halvlege á 25 minutter, og derfor talte den heller ikke som en officiel landskamp.

Landstræner Ulrik Wilbek måtte på grund af skader hasteindkalde stregspilleren Peter Svensson fra GOG, ligesom Mads Christiansen fra TMS Ringsted og Kasper Søndergaard fra KIF Kolding også først stødte til truppen kort før kampstart. Og sidstnævnte gjorde i Klavs Bruun Jørgensens fravær sit til at lægge billet ind på en OL-plads på højre back med godt angrebsspil og seks mål. Henrik Toft Hansen fra AaB Håndbold blev dansk topscorer med otte mål.