I det fynske folks tjeneste

OIK går tiggergang for at redde økonomien

Odense Ishockey Klub går nu tiggergang blandt sine sponsorer. Klubben har hårdt brug for, at sponsorerne giver en økonomisk håndsrækning, ellers risikerer klubben at gå konkurs.

Ishockeyklubben er lige nu ude i en stor økonomisk krise. Manglende indtægter og for store udgifter har resulteret i, at klubben er kommet ud af 2007 med et underskud på små to millioner kroner. Derfor beder klubben nu om en håndsrækning fra sine trofaste støtter.

- Det, vi har forsøgt nu, er at henvende os til vores sponsorer - vi har en meget stor kreds af sponsorer, 250 - og spurgt, om de vil hjælpe os, siger Mads Lund, kasserer i OIK

På et møde tirsdag aften vil OIK tilbyde sponsorerne for beløb helt op til 25.000 kroner at købe en række ydelser - som for eksempel billetter og trøjer. De mange små beløb skal tilsammen hjælpe OIK ud af krisen.

- Vi har besluttet, at give en økonomisk håndsrækning ,og det gør vi udfra den betragtning, at vi har et godt samarbejde, og fordi Odense har brug for den sportsgren, som ishockey jo er, siger direktør Peter Klostergaard fra Orloff Firmatøj

Kommer der ikke snart penge i kassen, kan det ende med en konkurs:

- Jeg frygter det, men jeg tror ikke på det, siger Mads Lund, kasserer i OIK.