OIK kæmpede godt - men tabte

Det blev som ventet til sølvmedaljer til Odenses ishockey-stolthed OIK. Men Rungsted fik langtfra guldmedaljerne foræret i tredje finalekamp. Alligevel måtte OIK indkassere et 2-4 nederlag.

-

Set over en hel sæson ville det også være forkert ikke at kalde Rungsted Cobras for fortjente danmarksmestre. Holdet vandt grundspillet foran netop OIK, og har gennem hele sæsonen været yderst stabile.

OIK gav dem imidlertid kamp til stregen i det, der altså blev den sidste finalekamp.

OIK satsede alt
Rasmus Holst bragte OIK foran i anden periode. Men Roger Elvenes fik udlignet og Rungsted kom foran 2-1 ved Leonid Truhno i slutningen af perioden. Jens Hellsten fik igen tændt guldhåbet for OIK med en udligning i starten af tredje periode. Men Dennis Olsson øgede kort efter til 3-2. Først i tredje-sidste sekund kunne Rungsteds Nicolas Monberg sikre Rungsteds guldmedaljer med målet til 4-2. På det tidspunkt satsede OIK alt og havde derfor taget målmand Herlofsky ud.