OIK overlegen uden tre stamspillere

OIK har ikke foræret de store gaver til hjemmepublikummet på Odense Isstadion i den søde juletid. Men tirsdag aften var der igen noget at juble over, da Vojens besøgte Odense. Derek Herlofsy holdt målet rent for syvende gang i denne sæson og OIK\'erne sendte pucken i netmaskerne fem gange.

-

OIK har ikke foræret de store gaver til hjemmepublikummet på Odense Isstadion i den søde juletid.
Men tirsdag aften var der igen noget at juble over, da Vojens besøgte Odense.

5-0 til Odense
Derek Herlofsy holdt målet rent for syvende gang i denne sæson og OIK\'erne sendte pucken i netmaskerne fem gange.

Og det var uden landsholdsspillerne Mads True og Lars Oxholm på banen samt Bent Christensen, der alle tre var skadede.

Det betød, at der blev plads til Peter Skræm, Ntsika Shange og 16-årige Michael Eskesen i de tre Odense-kæder, som på grund af skaderne var rokeret en del rundt fra normalen.

Fight på isen
Men savnet af stamspillerne betød bare, at der blev fightet ekstra hårdt.
Vojens havde nogle nærgående forsøg, men var ikke effektive som Odense-spillerne, og jyderne kunne ikke holde dampen oppe på isen.

Første mål blev sat ind af Rasmus Holst og det næste af Dimitri Lavrentiev, så der stod 2-0 inden første periode var slut.

I anden periode gjorde Karel Smid det til 3-0 ved at sende pucken i mål med et yderst velplaceret slagskud, og det blev også til en scoring fra Ntsika Shange.

I tredie periode sørgede Dimitri Lavrentiev for femte scoring - hans anden i kampen.

19 points forspring
Hjemmepublikummet fik igen grund til stående applaus efter, at de foregående tre hjemmekampe havde budt på nederlag til Herning i pokalturneringen og Esbjerg i ligaen, samt et nederlag til Aalborg i pokalkvartfinalen - der dog endte med at Odense gik videre efter sudden victory.
Odense har nu et forspring på 19 points til Superisligaens nummer to Herning.