OIK slog mestrene

På en solbeskinnet søndag i efterårsferien lykkedes det OIK at hente ind på de regerende mestre fra Herning med en 2-1-sejr på Odense Isstadion.

-

Tomas Placatka jubler over sin anden scoring

Fredag aften var solen i den grad gået ned over Odense-spillerne, som måtte tage fra Esbjerg med et nederlag på 7-3, så det var positivt, at Bulldogsene søndag var i stand til at overføre det gode vejr til isen og lade solen - måske ikke stråle - men i hvert fald skinne foran de godt 1800 tilskuere.
Her af kun et par håndfulde blå ræve fra Herning Blue Fox.

To mål af Placatka
Første periode var en tæt affærre uden mange stop i spillet, men det var Odense, der først kom på måltavlen efter en scoring af Tomas Placatka - assisteret af en velspillende Thomas Johnsen.

Det lykkedes Herning at få udlignet ved Rhett Gordon i første periode, og det var ikke ufortjent.
I anden periode bragte Tomas Placatka med sin anden scoring endnu engang OIK foran - assisteret af André Faust og Bent Christensen.

Inden kampen blev nyindkøbte Faust for øvrigt kåret til september måneds mest værdifulde OIK-spiller efter en afstemning på www.bulldogs.dk .

Tæt på Herningmål
I tredie periode kunne lettelsens suk høres højt på tilskuerpladserne, da et Herningskud ramte den tilbagevendte målmand Derek Herlofsky på skulderen og derefter på overliggeren, før den var tæt på at ryge i Odense-målet.

Odense slap med skrækken og var til gengæld tæt på at udbygge føringen, da Herning tog sin målmand Jiri Podesva ud i de sidste halvandet minut.
Men et skud fra Bent Christensen ramte yderstolpen i det tomme mål, og kampen endte 2-1 til OIK.

OIK ligger nu på en delt femteplads a points med AaB, der dog har spillet to kampe flere end Odense.

Esbjerg fører Superisligaen med fire points flere end OIK.
Herning er toer med tre points ned til Odense.