OIK tog sejr nummer 16

End ikke flere end 3000 tilskuere i Rødovre Skøjte Arena kunne fredag aften forhindre OIK i at slå hjemmeholdet Rødovre med 3-0 og dermed føje endnu en streg til sejrsstriben. Bulldogs\'ene fra Odense har nu vundet 16 kampe i træk og kan bruge lørdagen til at lade op til endnu et topopgør søndag eftermiddag.

-

End ikke flere end 3000 tilskuere i Rødovre Skøjte Arena kunne fredag aften forhindre OIK i at slå hjemmeholdet Rødovre med 3-0 og dermed føje endnu en streg til sejrsstriben.
Bulldogs\'ene fra Odense har nu vundet 16 kampe i træk og kan bruge lørdagen til at lade op til endnu et topopgør søndag eftermiddag.

Nyt topopgør
Da både Herning og Rødovre tabte fredag aften er sidste års danske mestre Rungsted rykket op som toer i Superisligaen, og det er netop Rungsted, der besøger Odense Isstadion søndag.

I kampen fredag aften sørgede OIK\'s norske spiller Karl Johan Sundt for en fynsk føring på 1-0 i anden periode, og i tredie periode blev det først 2-0 ved Mads True og endelig 3-0 ved Alexander Macijevski, da Rødovre satsede og tog målmanden ud mere end tre minutter før tid.