OIK ude af slutspillet

De forsvarende mestre fra Herning Blue Fox er klar til DM-finalerne efter fjerde sejr over Odense. Frederikshavn tættere på den anden finaleplads.

Herning Blue Fox er som det første hold klar til finalen om det danske ishockey-mesterskab. Fredag aften slog midtjyderne Odense Bulldogs med 5-3, da Rasmus Pander og holdkammeraterne gæstede Fyn. Dermed vandt Herning semifinaleserien på suveræn vis med 4-0.

Odense lagde ellers stærkt ud og bragte sig foran efter tre minutter ved Agris Saviels, men inden første periodes udløb var Herning foran med 2-1. Den føring blev senere udbygget af finske Jani Keinänen, der scorede to gange foran de 2185 tilskuere i den fynske hovedstad.

Frederikshavn ligger i øjeblikket til at sikre sig den anden finaleplads. Fredag aften bragte nordjyderne sig foran med 3-1 i semifinaleserien mod Sønderjyske. Selv om gæsterne havde de fleste afslutninger, så var det frederikshavnerne, der havde størst dygtighed til at få pucken i nettet. Matt Davidson scorede således to gange i sejren på 5-1.