OIK vandt 5-0 over Vojens

Tilskuerne stod skulder ved skulder og skrålede med på bulldogs-slagsangen \"Who let the dogs out\" og bølgen nåede næsten tre gange rundt - på trods af at den ene målende var halvt fyldt med ellers tavse Vojens-fans.

Første fuldt hus på en søndag

Tilskuerne stod skulder ved skulder og skrålede med på bulldogs-slagsangen \"Who let the dogs out\" og bølgen nåede næsten tre gange rundt - på trods af at den ene målende var halvt fyldt med tavse Vojens-fans.


Fuldt hus


Over 3000 tilskuere havde henlagt søndagshyggen til Odense Isstadion og skiftet wienerbrød og kaffe ud med franske hotdogs og en enkelt fad eller sodavand.
For første gang kunne stadionspeakeren melde om fuldt hus på en søndag.
Noget kunne tyde på, at jo flere kampe Odense Bulldogs vinder - jo flere tilskuere finder vej ind i kulden.
Og endnu engang kunne alle hjemmetilskuerne tage glade hjem.


To skadede


OIK spillede uden Lars Oxholm og målfarlige Alexander Macievski, der begge var skadede.
Men det fik ingen betydning for scoringsstatistikken.
Allerede efter godt to minutters spil lagde Curt Regnier ud med en scoring til 1-0 og det blev osse til 2-0 i første periode efter et hårdt, præcist langskud af Torben Benjaminsen.


Forstummede Vojens-fans


I anden periode var OIK endnu hurtigere med scoringerne. Efter kun 21 sekunders spil løftede Kristian Lodberg pucken i nettet, og det virkede meget som om Vojens på forhånd havde opgivet at vinde i Odense.
OIK har ikke tabt på hjemmebane siden 13. oktober, og det kan nok påvirke selv de mest hærdede og kæmpende ishockeyspillere - også Vojens, der ligger nummer fire i ligaen.
Vojens-tilskuerne kan ellers godt synge højt, men tonerne blev efterhånden svagere og svagere, og det var da også akkompagnementet fra Bulldogs-målenden, som ledsagede Curt Regnier, da han serverede sin anden scoring.


Rungsted vandt også


Inden perioden var omme scorede Dimitri Lavrentiev til 5-0, og så havde tilskuerne fået, hvad de kom efter og levede med en målløs tredie periode.
Eneste suk lød, da en Rungsted-føring blev annonceret fra Esbjerg, der ellers havde været foran i en stor del af kampen.
Rungsted ligger seks points foran OIK og bliver svære at nå, selv om det er for en kamp mere end Odense.
Men OIK ligger stadig solidt på den attraktive andenplads.
På torsdag går turen til Frederikshavn og mødet med Isligaens nummer tre.