I det fynske folks tjeneste

Økonomirod hos festivalejer

Midtfyns Festivalens nye ejer Henrik Malmkjær har ikke helt styr på økonomien. Han skylder penge væk efter Odense Marked sidste år - og så har han endnu ikke fået den arv, der skulle være festivalens økonomiske fundament.

Midtfyns Festivalen 2002.

Meldt til RKI

Ifølge Fyns Amts Avis er Henrik Malmkjær, forgældet og registreret som dårlig betaler. Henrik Malmkjær har flere gældsposter, som er registreret i RKI - Ribers Kreditinformation.

Fyns Amts Avis skriver at Henrik Malmkjær bl.a. skylder aviserne Urban og Berlingske Tidende et sted mellem 10.000 og 15.000 kroner for en række annoncer i forbindelse med sidste års Odense Marked.

Rod i privatøkonomien

- Der er noget rod i hans privatøkonomi, men det bliver nu ryddet op. Han har afbetalingsordninger med alle han skylder penge, fortæller Musikchef Daniel Munk. Han udtaler sig på Henrik Malmkjærs vegne, mens Henrik Malmkjær får styr på økonomien.
Men Daniel Munk lover at festivalen nok skal blive til noget.
- Festivalen skylder ikke penge væk, men kører som den skal.
Selv hvis festivalen skulle gå nedenom og hjem er billetpengene ikke tabt.
- Alle pengene fra billetsalget er båndlagt hos Billetnet, så folk får deres penge tilbage, hvis festivalen ikke bliver til noget. Det værste der kan ske, er at man mister de 18 kr i gebyr.

Nye ejere

Det økonomiske rod har betydet at Henrik Malmkjær har måtte sælge ud af sit ejerskab over Midtfyns Festivalen, så den i stedet skal drives i samarbejde med fire lokale foreninger.

Midtfyens Festival 2006

Følgende bands skal spille på Midtfyens Festival 2006:

Die Herren
Magtens Korridorer
Nice Little Penguins
Red Warszawa
Baal
Xantom
Den Danske Mafia
Lucie Baines
Rock Hard Power Spray
Rock Nalle
Aycan
Light Surface
Alive
Lasse og Mathilde
The Baronets
Anoxia
Jam Halen