I det fynske folks tjeneste

Ollerup-bogen en bestseller

Ny lokalhistorisk bog tegner til at blive årets julegave på Sydfyn. Bogen beskriver udviklingen i landsbyen Ollerup, og folk er vilde med den. Knap halvdelen er oplaget er allerede solgt, selv om værket først er på gaden fra mandag.

-

Borgerne i Ollerup er helt vilde med en ny lokalhistorisk bog, som fortæller byens historie. Bogen er først ude i de lokale butikker i morgen, men næsten halvdelen af oplaget er allerede solgt på forhånd.

\"Erindinger fra Ollerup\" er et digert værk på 320 sider, som fortæller historien om en vej, dens huse og de mennesker, som har beboet husene.

Bogen er skrevet af Niels-Jørn Nielsen, Selma Mouritsen, Annelise Bro og Johannes Vest, som alle har rødder i Ollerup. De har brugt syv år på det imponerende lokalhistoriske værk, som i weekenden blev præsenteret ved en fernisering på Ollerup Friskole.

\"Vi har kun været i stand til at skrive bogen, fordi vi har mødt en fantastisk stor interesse og fortællelyst blandt byens borgere\", siger den ene af forfatterne, Niels-Jørn Nielsen til TV 2/Fyn.

Bogen er trykt i over 1000 eksemplarer. Heraf er de 427 allerede solgt på forhånd. Den kan købes fra mandag i de lokale butikker, og prisen er 385 kroner.