I det fynske folks tjeneste

Olsen ser alle SAS Liga-kampe

Morten Olsen gav svar på tiltale til jyske og fynske klubledere, da han og landsholdet tirsdag afholdt pressekonference. Landstræneren ser alle SAS Liga-kampe.

Morten Olsen havde en klar dagsorden med, da han indledte
tirsdagens pressekonference på fodboldlandsholdets hotel i
Silkeborg.

Landstræneren begyndte med at tage til genmæle over for de klubledere fra Jylland og Fyn, der har kritiseret ham for ikke at møde op til SAS Liga-kampe på deres stadioner.

- Det er ikke min opgave som landstræner at tage ud på de forskellige stadioner og give hånd til Lynge Jakobsen og Don Ø, og hvad de ellers hedder. Jeg tror, jeg ser 300-400 kampe om året, og hvis jeg skulle tage rundt og give hånd, så ville jeg miste en del, forklarede Morten Olsen.

Mandag langede AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, ud efter
landstræneren, fordi han ikke havde udtaget en eneste AaB-spiller til det skadesplagede landshold, og senere fulgte klubledere fra andre klubber trop.

Men Morten Olsen kunne berolige jyderne og fynboerne med, at han skam er orienteret om deres spillere. Olsen foretrækker dog at følge præstationerne fra fjernsynet i hjemmet.

- Vær sikker på, at vi ved, hvad jeres spillere står for. Vi har et godt samarbejde med scouts, og jeg ser alle SAS Liga-kampe, sagde Morten Olsen.