I det fynske folks tjeneste

Onyszko dropper sagsanlæg mod OB

Arek Onyszko lægger alligevel ikke sag an mod sin tidligere klub OB. Han vil ikke strides med klubben længere.

Den tidligere OB-målmand Arek Onyszko og fodboldklubben OB har begravet stridsøksen.

Den 37-årige polske eks-målmand havde ellers slæbt sin tidligere klub i Fodboldens Voldgiftsret, der administreres af DBU, med et krav på over 800.000 kroner. Men det bliver nu droppet, skriver Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

Onyszko blev i sommeren 2009 bedt om at forlade klubben, da han blev dømt for hustruvold, men Onyszko mente, at han ved den lejlighed blandt andet var blevet snydt for den bonus, som han havde krav på efter DM-sølvet.

- Jeg har spillet fem-seks år i OB, og jeg er ked af, at det sluttede på den måde. Da OB for nylig var i Krakow, mødtes jeg med OB-lederne til aftensmad, og vi blev enige om ikke længere at være uvenner. Så jeg har frafaldet mit krav, siger Onyszko til SportFyn.

Noget af det, som har fået Arek Onyszko til at droppe kravet mod OB, er, at han er blevet syg og derfor tre gange om ugen er i dialysebehandling, fordi han har alvorlige problemer med nyrerne.

- Jeg gider ikke strides med OB mere. Hvis vi skulle i retten, ville aviserne igen forbinde navnet Onyszko med noget skidt. Jeg er blevet mere voksen og gider ikke al den dårlige omtale i pressen, skriver Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis

- Man skal huske mig som ham, der altid var klar til træning, selv om det jo nok var derfor, jeg nu er blevet syg, siger polakken med tanke på alle de gigtpiller, han tog i tiden i OB for at være klar til alle træninger.