I det fynske folks tjeneste

Onyszko: Jeg er en god mand

Arek Onyszko var tirsdag tilbage på træningsbanen for OB efter kampen mod Randers. Han taler gerne om fodbold, men har ingen kommentarer til sit privatliv.

Arek Onyszko taler gerne om fodbold, men ikke privatlivet

- Jeg svarer ikke på spørgsmål om mit privatliv.

Så klar var beskeden fra OBs voldstiltalte målmand Arek Onyszko efter tirsdagens træning i Ådalen.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg taler kun om fodbold og kampen i går, sagde han til Ritzau.

Den polske målmand spillede mandag aften sin første kamp for OB, siden det for to uger siden kom frem, at politiet sigtede ham for vold mod ekskonen. I går ville han intet sige efter 3-1 sejren over Randers, men tirsdag var han mere åben over for pressen.

- Jeg synes, det gik rigtig godt. Vi vandt 3-1 og scorede tre kasser på hjemmebane. Jeg er meget tilfreds, sagde Onyszko og var også tilfreds med sin egen præstation.

- Det var rigtig godt at spille i går. Jeg vidste godt, at der ville blive et stort pres på mig, men jeg synes, at jeg spillede en sikker kamp og holdt et højt niveau, vurderede Onyszko, der efter kampen fik en ekstra hyldest fra OB's fans. Det fandt den polske målmand helt naturligt.

- Jeg er en god mand, så jeg forstår godt, at de råber til mig. Hvorfor skulle de ikke kunne lide mig, når jeg er en god mand, sagde målmanden.

Næste kamp for OB og Onyszko falder torsdag, når Esbjerg kommer på besøg.