I det fynske folks tjeneste

Onyszko ked af voldssag

OB-målmand Arek Onyszko, som er blevet sigtet for vold mod sin ekskone, er ked af sagen.

Den polske fodboldmålmand Arek Onyszko, der til dagligt er førstevalg i SAS Liga-klubben OB, er blevet sendt på ferie af klubben, efter at han i dag blev sigtet for at have slået og truet sin ekskone i går.

- Det seneste døgn har været rigtigt hårdt. Jeg skal slappe af med min familie - min mor og far hjemme i Polen, sagde Onyszko ifølge sporten.dk på et pressemøde sent mandag eftermiddag.

- Jeg er meget ked af det, der er sket. Jeg virkelig ked af det, fortalte målmanden, mens klubben på sin hjemmeside skriver:

- Der er tale om en alvorlig sag, og Odense Boldklub tager sigtelsen til efterretning. Klubben understreger i samme forbindelse, at den tager afstand fra alle former for vold. I fællesskab har Odense Boldklub og Arek Onyszko besluttet, at målmanden holder ferie i resten af den indeværende uge.

- Det skal understreges, at Arek Onyszko hverken er tiltalt eller dømt, og at han således må betragtes som uskyldig. Uanset sagens udfald er der tale om en tragisk situation, og Odense Boldklub vil gøre sit yderste for at hjælpe Arek Onyszko og hans familie. Når sagen er afsluttet, vil Odense Boldklub tage stilling til, hvordan man vil forholde sig til det fremtidige samarbejde mellem parterne, lyder det desuden fra den fynske klub.

Målmanden blev anholdt i går, efter at OB havde tabt topopgøret til FC København med 1-2 i Parken i København. Retten i Odense har valgt ikke at varetægtsfængsle Onyszko, men målmanden fik polititilhold mod at opsøge sin ekskone de næste fem år.