I det fynske folks tjeneste

Onyszko lod hænderne tale

OB's voldstiltalte målmand Arek Onyszko modstod massive buhråb på Energi Nord Arena i Aalborg, men havde forventet endnu værre tilråb, da fynboerne vandt 1-0.

De seneste to uger har været en begivenhedsrig tid for OB-keeper Arek Onyszko. Men problemer og sorger som følge af voldssagen mod hans ekskone var for en stund glemt, da han og holdkammerater hentede en 1-0-sejr på udebane hos AaB.

- Det går godt. Jeg har det meget bedre, sagde han oven på sejren.

Den voldstiltalte målmand måtte lægge ører til spydige tilråb fra hjemmeholdets fans, der ud over massive buh-råb sendte replikken "Arek, kom og slå på os" ned mod OB'ernes mål. Onyszko var dog upåvirket.

- Det var ikke så galt. Jeg havde forventet, at det ville være meget værre, lød det fra OB-keeperen.

Han var igen en sikker sidste mand for fynboerne. Han måtte dog heller ikke stå model til mange AaB-forsøg, men de der kom, tog han sig sikkert af.

- Det var en utrolig vigtig sejr for os. Vi stod godt defensivt, så jeg synes, det var fortjent, konkluderede Onyszko.

Helt enig var OB-træner Lars Olsen ikke.

- Det kan man jo altid diskutere. Fortjent? Held eller uheld? Det kan man ikke sige i fodbold. Dem, der scorer målene, vinder, lød fortolkningen fra Olsen, der i øvrigt glædede sig over den svære udebanesejr.

- Jeg er meget tilfreds. Jeg er da helt enig i, at AaB sidder på det meste, men vi forsvarer os godt, så jeg er rigtig glad, fortalte han.

OB indtager SAS Ligaens tredjeplads.