Onyszko reddede fynsk sejr i topkamp

OB åd sig helt ind i topstriden, da fynboerne ude slog SAS Ligaens duks AaB. Esben Hansen scorede kampens enlige træffer.

OB har meget at takke Arek Onyszko for. Søndag blev ingen undtagelse. Med en stjerneparade af reflekser og gode indgreb pillede den polske keeper på bare 45 minutter glansen af SAS Ligaens førerhold, AaB, og lagde dermed en solid grund til, at OB smuttede fra topbraget i Aalborg med 1-0 og alle tre point i behold.

Efter pausen havde hjemmeholdet nemlig mistet modet i det brændte chancehav i en sådan grad, at Esben Hansens hovedstødstræffer i første halvlegs overtid fik lov til at stå som kampen eneste efter alle 90 minutter.

Dermed tog OB endnu et tigerspring frem mod AaB, som nu blot har et point at tære på. Og selv om AaB'erne stadig indtager førstepladsen, så må klubben erkende, at resultaterne er begyndt at svinge efter et fremragende udlæg på efteråret.