Opsang til sygehusnaboer

Byrådspolitikerne i Svendborg går nu kraftigt til angreb på naboerne til sygehusbyggeriet. På et møde forleden forlangte de sygehuset flyttet til Odense, og det har rystet  Venstres Holger Petersen og Socialdemokratiets Flemming Madsen.

-

Naboerne til sygehusbyggeriet i Svendborg er gået totalt i selvsving, mener byrådsmedlem Holger Petersen (V).

I Fyns Amts Avis lørdag taler han med store bogstaver i den debat, der er fulgt efter borgermødet tirsdag aften om det videre sygehusbyggeri.

- De forsøger helt uden skrupler at trække tæppet væk under hele byen. Heldigvis er det dog ikke dem, der skal føre sygehuspolitik i Svendborg, siger Holger Petersen til avisen.

Også den socialdemokratiske gruppeformand i byrådet, Flemming Madsen, som selv deltog i mødet, var chokeret over naboernes meldinger.

- Det var direkte uhyggeligt at sidde i en forsamling af svendborgensere og høre dem kræve sygehuset så langt væk fra Svendborg som overhovedet muligt. Selv om jeg godt vidste, at naboerne var både vrede og nervøse, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi drømt om, at de tænkte så egoistisk, siger Flemming Madsen.