Optagelser skudt i gang: Dansk komediefilm optager opfølger på Fyn

De fynske kommuner Assens, Nyborg, Faaborg-Midtfyn og Svendborg er blandt stederne, hvor optagelserne til opfølgeren til komediefilmen Jagtsæson skal foregå

Optagelserne er netop gået i gang til opfølgeren til den danske komediefilm Jagtsæson.

Denne gang udfolder scenerne til anden film i rækken sig flere steder på Fyn. Her skal optagelserne nemlig foregå i blandt andet Assens, Faaborg, Ringe, Nyborg og Svendborg.

Det skriver FilmFyn i en pressemeddelelse. 

Der er tale om opfølgeren kaldet Jagtsæson 2 - i medgang og modgang. I denne film følger man igen veninderne Eva, Bella og Marlene, der spilles af de danske skuespillere Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther.

Der er ifølge FilmFyn tale om en "hylende morsom og tåkrummende 2'er":

- Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre, skriver FilmFyn i pressemeddelelsen. 

Dette munder ud i en polterabend-weekend, og den ender "bogstavelig talt i bål og brand", står der yderligere.

En halv million indløste billet

Tilbage i 2019 fik den allerførste film Jagtsæson biografpremiere. Dengang indløste næsten en halv million danskere billet til filmen i biograferne landet over, lyder det ifølge FilmFyn.

Jagtsæson-filmene er skrevet af Lars Mering og Claudia Boderke. De står blandt andet også bag de velkendte tre Klassefesten-film. 

Filmen produceres derudover af Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstituts Markedsordning og FilmFyn, lyder det i pressemeddelelsen. 

Filmen får biografpremiere den 5. oktober 2023. 

I 2021 stod FilmFyn bag hele 27 produktioner i optagelse og postproduktion heriblandt otte spillefilm, 11 dokumentarfilm, 2 tv-serier og seks fynske talentfilm. FilmFyns direktør, Klaus Hansen, håber at øge produktionen på Fyn de næste par år.