I det fynske folks tjeneste

Otterup: Der skal ske et mirakel

Nedrykning truer Otterup og lørdag må de undvære 10 spillere, når de tager imod topholdet Blokhus FC. Der skal ske et mirakel, hvis vi skal have point, lyder det fra klubben.

Lørdag eftermiddag lover vejrudsigterne solskin og op mod 25 grader på Otterup Stadion. Men på fodboldbanen vil der ikke være tid til at nyde forårsvejret.

Otterup B & IK tager nemlig imod topholdet Blokhus FC, og fynboerne er nødt til at få point, hvis de ikke vil trækkes ned i nedrykningsdramaet i 2. division vest.

Men på forhånd ser det svært ud, erkender klubben.

- Hvis vi skal have point i dag, så skal der ske et mirakel, siger assistenttræner Mads Jensen.

Otterup har 10 spillere på skadelisten, og cheftræner Kristoffer Johannsen har frem til kampen kun haft mulighed for at træne med 14 spillere ud af truppens 28 spillere.

- Målmanden har brækket en finger, der er korsbåndskader, bruskskader, brækkede lege, en skulder af led, fiberskader og diverse småskader, siger Kristoffer Johannsen.

Otterups seneste tre kampe er endt med nederlag og en målscore på 2-8. De indtager nu 11. pladsen med fire point ned til nedrykningsstregen.

Og hvis klubben skal undgå nedrykning, så er det nødvendigt at få nogle af de skadede spillere tilbage, fortæller assistenttræner Mads Jensen

- Det kan koste os nedrykning, hvis vi ikke får spillerne tilbage, siger han.

I den anden ende af tabellen ligger Marienlyst, der kæmper om oprykning til 1. division. Lørdag skal de en tur til Aarhus, hvor de møder nummer to Aarhus Fremad. Marienlyst indtager lige nu førstepladsen med tre point ned til aarhusianerne.