Otterup HK mister tre spillere, men forlænger med anfører

Den fynske Håndboldliga-klub, Otterup HK, må vinke farvel til tre spillere, når sæsonen slutter senere på året. De tre spillere Andreas Toudahl, Thomas Petersen og Esben Hansen, skifter alle til Viborg HK.

-

Den fynske Håndboldliga-klub, Otterup HK, må vinke farvel til tre spillere, når sæsonen slutter senere på året. De tre spillere Andreas Toudahl, Thomas Petersen og Esben Hansen skifter alle til Viborg HK.

Dermed får de tre spillere mulighed for at træne under en af Danmarks mest vindende håndboldtrænere, nemlig Ulrik Wilbek, der overtager trænerposten for Viborgs mænd efter denne sæson.

Otterup på udkig
\"Det er selvfølgeligt ærgerligt at miste tre spillere, men vi er allerede på udkig efter forstærkninger til næste sæson\", fortæller Finn Toftegaard fra Otterups sportslige ledelse. Han kan godt undre sig over, at spillerne tager i mod tilbud fra ligaens bundprop.

Men det er ikke kun spillere, der mangler i Otterup. Klubben skal også ud at finde en afløser for træner Søren Simonsen. I den forbindelse håber Finn Toftegaard at kunne præsentere klubbens nye træner i løbet af weekenden.

Anfører forlænger
Midt i spillerflugten fra den fynske klub har Otterups omdrejningspunkt og anfører, Martin Lange, besluttet at forlænge sin kontrakt med klubben for et år.
\"Vi er utrolig glade for, at Martin har sagt ja til at tage endnu en sæson i Otterup\", siger Kurt Christensen, sportschef i Otterup HK.

Tre unge spillere
Viborg HK ligger med et enkelt point sidst i Håndboldligaen, mens Otterup pt ligger næstsidst. Med indkøbet af de tre spillere satser jyderne på en hurtig tilbagevenden til Håndboldligaen, hvis de som ventet rykker ud i år.

21-årige Andreas Toudahl er venstrefløj og har været omkring ynglingelandsholdet. Han har tegnet en to-årig kontrakt med Viborg HK.

Et andet af Otterups unge talenter, venstrebacken Esben Hansen, 22, har også tegnet en to-årig kontrakt.

Den sidste er målvogter Thomas Petersen, som har optrådt på både ynglinge- og ungdomslandsholdet. Den 24-årige tidligere GOG-keeper bor til daglig i Århus og har også skrevet under for to år.