Ove P. om OB-job: Jeg har prøvet det før

Den erfarne træner mener, at OB har handlet udmærket ind trods den øjeblikkelige bundplacering i Superligaen.

Det er en erfaren herre, som tirsdag overtog cheftrænerposten hos den skrantende fynske fodboldstolthed, OB, efter fyringen af Troels Bech.

60-årige Ove Pedersen har tidligere trænet adskillige klubber i Superligaen, nemlig AGF, Esbjerg, FC Midtjylland og senest FC Vestsjælland.

- Der er ingen tvivl om, at det er en af landets store klubber, jeg begynder i, siger træneren til OB's hjemmeside.

- OB er midt i et turnaround, der er meget tydeligt for alle, og det giver altid udfordringer. Jeg kan huske lignende situationer i Esbjerg og AGF, så jeg har prøvet det før, og der er ikke noget, der kommer bag på mig i OB, siger han.

OB ligger på 11.-pladsen i Superligaen med blot seks point for ni kampe.

Sidste uges pokalexit mod Brønshøj fra den næstbedste række og mandagens 1-2-nederlag ude til FC Nordsjælland blev for meget for OB-ledelsen, der skred til fyring af Troels Bech.

OB er blevet beskyldt for at have ført en dårlig indkøbspolitik, men det afviser den nye træner.

- Jeg har set og hørt flere eksperter, der mener, at OB har handlet forkert ind, og at holdet ikke er godt nok, men det er jeg meget uenig i - og det har været en af årsagerne bag mit ja til klubben.

- Jeg mener afgjort, at OB's målsætning er realistisk, og jeg er ikke bekymret i forhold til at tage point fra de øvrige hold i ligaen, siger han.

Ove Pedersens første kamp for OB bliver lørdagens bundslag hjemme mod Superligaens agterlanterne, Silkeborg.

Træneren har foreløbig fået kontrakt for resten af denne sæson hos OB.