Ove Pedersen dukker gamle OB-venner i pokaloverraskelse

OB røg ind i en pokalfiasko, da holdets tidligere træner Ove Pedersen sendte fynboerne ud med Fredericia.

OB-træner Kent Nielsen har historisk set haft det svært som træner, når den tidligere OB-træner Ove Pedersen har stået i spidsen for modstanderholdet.

Og selv om Ove Pedersen nu styrer Fredericia i 1. Division, så kan han stadig slå Kent Nielsen. Jyderne vandt overraskende over OB med 2-1 i DBU Pokalen og er videre til fjerde runde.

Det var ellers OB, som sad tungt på spillet i hele første halvleg, men slutproduktet manglede, når Rasmus Falk og co. nærmede sig Fredericia-feltet.

Falk var en af OB's bedste, men også OB-defensiven stod godt, og det var svært at se, hvordan Fredericia skulle komme frem til chancer.

Men pludselig kom muligheden ud af det blå, da hjemmeholdet fik spillet sig igennem i højre side. En ripost landede for fødderne af Admir Catovic i feltet, og han hamrede bolden fladt ind med venstrefoden.

Den føring fik dog kun lov til at stå i 28 sekunder. Et sovende Fredericia-forsvar kiggede på, mens Rasmus Falk spillede Kenneth Zohore fri i feltet, og så kunne den store angriber udligne til 1-1.

OB fortsatte med at sidde på spillet efter pausen, men fynboerne havde svært ved at skabe de store chancer.

Det havde Fredericia også, men hjemmeholdet lurede konstant på den kontra, som kunne sikre pokaloverraskelsen, og den kom med små ti minutter igen.

Den tidligere OB-angriber Oliver Feldballe blev sendt af sted i dybden, og efter en smart dribling sendte han bolden fladt i nettet til en overraskende 2-1-føring.

Trods flere gode tilbud til Kent Nielsens superliga-tropper i slutminutterne ville bolden ikke ind, og Ove Pedersen kan i stedet føje endnu en sejr over Kent Nielsen til sit cv.